Wintergenot
vanaf 19/01 tot 06/02
4-gangenmenu € 60 pp
All-In € 92 pp (4-gangenmenu, waters, geselec. Italiaanse wijnen, mokka)
3-gangenmenu € 47 pp (keuze uit de gerechten met *, hoofdgerecht, dessert)
All-In € 72 pp (3-gangenmenu, waters, geselec. Italiaanse wijnen, mokka)
Tarieven achter gerecht zijn a la carte verkrijgbaar.
Op zaterdagavond serveren we enkel het menu.
DIENST EN BTW INBEGREPEN
*Huisgemaakte Kaaskroket met krans
van Parmaham “Riserva” € 19
Of
*Gegratineerde Mosselen € 19
***
*Ravioli gevuld met Truffel en Ricotta, Beukenzwam-roomsausje €17
***
Traag gegaard Ibericofilet met Graanmosterdsaus, Groenten en onze Kroketjes €30
Of
Gebakken Zeebaars met tris van Tomaten, Natuuraardappel € 28
***
Tarte-Tatin met Vanille en Gezouten Karamel € 12
Of
Kaasbordje € 12
Love is in the air
vanaf 09/02 tot 20/02
4-gangenmenu € 60,00pp
All-In € 92,00pp
(4-gangenmenu, waters, geselec. Italiaanse wijnen, mokka)
3-gangenmenu € 47,00pp
All-In € 72,00pp
(3-gangenmenu, waters, geselec. Italiaanse wijnen, mokka) (voorgerecht kiezen uit de gerechten met *, hoofdgerecht, dessert of kaas)
Tarieven achter gerecht zijn a la carte verkrijgbaar.
Het menu wordt enkel per tafel geserveerd!
- Op maandag 13/02 is enkel het menu beschikbaar (3- of 4-gangen)
- Op zaterdagavond wordt er enkel het 4-gangenmenu geserveerd!
Voor elke wijziging aan het menu kan er een supplement gevraagd worden. Dienst en btw inbegrepen (voedsel 12%, drank 21%)
Op 14/2 zijn we gesloten maar kan je ons afhaalmenu bestellen.
Gemarineerde Schotse Zalm, Zure Room met
Bieslook, Wakamé en Toast € 20
Of
Gegratineerde Oesters met Prei en Proseccosaus € 25
***
Risotto Frutti di Mare € 18
***
Op ’t vel gebakken Skrei met Mousselinesaus,
Seizoengroenten en Natuuraardappel € 30
Of
Eendenborstfilet met Groene Peperroom,
Groentekrans en Gebakken Patatjes € 30
***
Huisgemaakte Chocoladeterrine,
Rood Fruit, Boudoirs… € 12
Of
Trio van Italiaanse Kazen € 12