Mimmo, een Italiaanse chef

                                                      30 jaar ervaring in heerlijke Franse en Italiaanse gerechten.

Ontdek ons restaurant

Ontdek de heerlijke Franse en Italiaanse specialiteiten van restaurant Villa Torre, in het midden van de prachtige natuur. U wordt hier steeds hartelijk onthaald in het strakke, moderne interieur met warme kleuren door patron Mimmo en zijn charmante echtgenote Sabrina.

Terwijl Mimmo in de keuken de eenvoudigste gerechten omtovert tot culinaire hoogstandjes, verwelkomt Sabrina u in het restaurant. Ze presenteert de seizoensmenu en zorgt dat alles naar wens is.

Villa Torre werkt enkel met dagverse ingrediënten zodat elk restaurantbezoek een beleving wordt. Wij zorgen ervoor dat iedereen iets vindt naar zijn smaak.

Bij mooi weer kunt u op ons gezellig buitenterras in alle intimiteit genieten van uw maaltijd, met een prachtig zicht op de tuin. Centraal staat een waterpartij, die het geheel een stijlvolle uitstraling geeft! Uw wagen staat veilig op de ruime privé-parking.

Laat u verrassen door de originele gerechten en geniet van de gezellige sfeer in het stijlvolle Villa Torre.

La Vita è Bella.

Proef de heerlijke Franse en Italiaanse keuken

Dagverse gastronomie voor sprankelende frisse gerechten.

Onze wijnkaart

Ook de wijnliefhebbers komen hier beslist aan hun trekken… In de imposante wijnkelder staan in totaal zo een 150 verschillende wijnsoorten, waaronder enkele Italiaanse topwijnen.

Ga naar onze witte wijnen of rode wijnen.