HOE BESTELLING PLAATSEN?

Wens je een afhaling voor vrijdag
dan dien je te bestellen vóór donderdag 22u

Wens je een afhaling voor zaterdag
dan dien je te bestellen vóór vrijdag 22u

De zaterdagafhaling kan zeker nog op zondag geconsumeerd worden!!

 

 

Bestellen via mail: info@villatorre.be. Afhaal is enkel op vrijdag en zaterdag. Wij aanvaarden enkel online bestellingen!

AFHAALMOMENT

vrijdag en zaterdag
van 17:30 tot 18:30

Door de corona-maatregelen kunnen we slechts een beperkt aantal klanten gelijktijdig ontvangen in de inkomhal! Daarom vragen wij U om de social-distancing toe te passen

BETALEN

De betaling gebeurt bij afhaling. Wij aanvaarden Cash, Bancontact of kredietkaart.

AFHAALGERECHTEN/MENU

VOORGERECHTEN

 Vitello Tonnato € 15

Carpaccio van Holsteinerrund “Dry Aged” met Rucola en Parmiggiano € 15

Huisbereide Kaaskroketten (2st.)* €13

                            Crespelle “del Nonno”  € 15 (gegratineerde hartige pannenkoekjes gevuld met gehakt en een tomatenroomsausje)

Scampi Fritti met 2 sausjes (5st. of 7st.)* € 15 of € 20

Gegratineerde Mosseltjes op Italiaanse wijze  € 15

Gegratineerde Oesters “Fine Champagne” (5st.) € 18
*nog af te bakken

 

HOOFDGERECHTEN

Ravioli Porcini en Zwarte Truffelroomsaus € 19

Gegratineerde Escalope Special Mimmo met Pasta € 22

Osso Buco Milanese met Pasta € 24

Tongfilets met Spinazie op Normandische wijze met Natuuraardappelen € 25

Geflambeerde Gambas, Tomatenroomsaus en Groene Peper, Pasta € 26

Stoverij van Varkenswangetjes met Bruin Bier en Frietjes *, mayonaise  € 22

Gegrilde Lamskoteletjes Mexicaine, Groentjes en Gratin D’auphinois € 25

Hertennootjes St. Hubert, wildgarnituur en Gratin D’auphinois € 24

*nog af te bakken

DESSERT

Huisgemaakte Chocomousse € 8

Cheesecake € 8

Kaasbordje (5 soorten, Chutney, druiven, nootjes, Notenbrood) € 10

_____________________________________________________

Afhaalmenu

Vitello Tonnato

of

Crespelle “del Nonno”

(gegratineerde hartige pannenkoekjes gevuld met gehakt en een tomatenroomsausje)

***

Hertennootjes St. Hubert, wildgarnituur en Gratin D’auphinois

of

Tongfilets met Spinazie op Normandische wijze met Natuuraardappelen

***

Cheesecake

of

Kaasbordje (5 soorten, Chutney, druiven, nootjes, Notenbrood)

€ 40,00/pp

Inbegrepen: broodje, boter en handleiding.
Alle gerechten worden steeds koud geleverd en zijn verpakt in professioneel take-away materiaal.
U dient geen materiaal terug te brengen.